lørdag 30. oktober 2010

Hjerteeske med Mozartkuler

Hei, hei! Ja, nå er det lenge siden jeg har vært ute i bloggverdenen. Har ikke hatt den store inspirasjonen siden i sommer egentlig, men kanskje det hjelper på litt nå - håper det;)
Siden sist har jeg vært 10 herlige dager på Mallorca med strålende sol, 25 grader både i vannet og i lufta. Det gjorde godt for noen frosne sjeler. Har også vært på nok et fantastisk Ski-treff! Fikk ikke gjort noe særlig der heller - ble ikke ferdig med ett kort engang;) Men til gjengjeld traff jeg masse supre damer, fikk skravlet masse og plukket opp ett og annet triks. Det viktigste med disse treffene er jo egentlig ikke å få lagd så mye heller, men det sosiale synes nå jeg;) Gleder meg allerede til neste treff i mars.

I går koste jeg meg faktisk med scrappingen igjen. Jeg kledde en hjerteformet blikkeske med Mozartkuler.
Den har jeg laget til moren min som dessverre har blitt syk. Det ligger endel tanker og symboler bak dette arbeidet som passer nettopp til henne.

Siden det er så lenge siden jeg har lagt ut noe, tar jeg det igjen med et bilderas;) Var grått og trist når jeg tok bilder, så det er vel ikke verdens beste kvalitet dessverre.



                                      


Jeg har laget mitt eget mønsterark her. Underst har jeg brukt et gammelt noteark som er svertet med Distress Vintage Photo. Har festet en blonde under, og sydd en søm rundt kantene.  Det neste laget er craftkartong som er malt med Distress Crackle Paint Picket Fence. Deretter har jeg svertet kantene med Vintage Photo. Har først stemplet swirlestempel fra Bryllupsplaten til Stempelglede rundt kantene. Deretter har jeg lagd mønster ved å stemple tre forskjellig bakgrunnsstempler. Ett med skrift og ett med ornament som begge er fra Oxford Impressions. Det siste er et lite notestempel jeg ikke er sikker på hvor kommer fra.  Jeg har også sydd søm rundt kantene her. Hovedmotivet er fra Inkido og er stemplet på en kakeserviett (det hadde jeg aldri prøvd før, men ble en litt fin effekt synes jeg). Motivet er fargelagt med kritt som gir en sart og fin virkning. Har svertet kantene godt med Vintage Photo. Jeg hadde ikke noen blonde i passende farge, så jeg  har brukt mørk rød Glimmermist på den samme blonden som jeg har under notepapiret.  Ellers pyntet med roser (de røde er farget med samme Glimmermist og de lyse med Distress Glitterlim  i fargen Fired Brick.)
 Ellers brukt en englecharms og blingswirler fra Prima.



Her sees blomsterpynten med den lille engelen som har teksten "hope", Ser litt bedre bakgrunnsarket også.


Motivet i fokus. Synes dette stempelet fra Inkido er så vakkert, men det er første gang jeg bruker det til tross for at jeg kjøpte det i juni;)


 Detaljer fra stempelbakgrunnen. Syens litt av stempelet med gammel skrift og notestempelet.

Her er stempelbruken på andre siden. Ikke så lett å se kanskje, men det er et ornamentstempel innenfor swirlestempelet her.



Esker fra siden. Har ikke brydd meg om å pynte sidene som var lekre i seg selv. Bare brukt matchende farger i pynten. Ser kanskje litt bedre lag-på-lag-effekten.


Her er innsiden av lokket. Lagde et tilsvarende bakgrunnsark her. Lot "gullkanten" fra esken komme frem under. Har stemplet på blondeserviett her også. Her har jeg brukt ett av hjertene fra Stempelgledes bryllupsplate, og farget også denne med kritt og svertet med Vnitage Photo. Valgte å ta igjen notearket ved å bruke det som en "blonde" under servietten. Det ble farget med den rød Glimmermisten. Ellers pyntet med noen selvfargede roser og blingswirler. Teksten "Fra hjertet" er fra Ladybug &; Friends".

 Nærbilde av stempeltrykket på innsiden.  Dessverre har jeg vært så uheldig å å litt vann på arket, slik at noe av stempelsverten har flyti utover. Flaks at moren min nesten ikke ser da;)


Her er det deilig innholdet som jeg håper hun kan kose seg med!

Ha en flott helg alle bloggvenner!

Jeg deltar på følgende utfordringer med denne:


På denne esken har jeg brukt i alt 7 stempler på forsiden.


Vet ikke om det er "jentete" nok, men det er i allefall til en litt gammel jente;)